Sakarya'da Merve Özbey coşkusu

Ünlü konukları Sakaryalılar ile buluşturmaya devam eden Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi; 17 Ocak Pazar günü saat 17:00’de başarılı şarkılarıyla büyük bir çıkış yakalayan sevilen şarkıcı Merve Özbey’i,  Agora Sohbetleri kapsamında konuk etti. 17 Ocak Pazar günü Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’nde mini konser ve imza günü gerçekleştiren Özbey, hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı.

Popüler müziğin yükselen ismi Merve Özbey,  mini konser ve imza günü ile Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu. Agora Adapazarı AVM 1. Kat etkinlik alanında gerçekleşen etkinlikte Merve Özbey, sevenleri ile hep bir ağızdan söylediği şarkılar ile ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı. Sevilen parçaları Yaş Hikayesi, Topsuz Tüfeksiz ve Duman parçalarını seslendirdikten sonra hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirerek, imzalı posterlerini dağıtan Merve Özbey; etkinlik sonunda yoğun istek üzerine sevilen parçası Helal Ettim’ i söyleyip, sevenlerini selamladı. 2 saat boyunca parçalarını seslendiren ve hayranlarıyla fotoğraf çekilen Özbey; yoğun ilgi için teşekkür etti.

Merve Özbey ilk olarak Ebru Gündeş’in ardından da Demet Akalın, Bengü, Özcan Deniz, Ferman Toprak, Utku ve Yaşar İpek gibi isimlere vokallik yapmıştır. 2012 yılında Emre Kınay'ın çıkardığı Proje albümünde "Duman" şarkısına eşlik eden Merve Özbey  Şarkı büyük kitlelere ulaşınca dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Daha sonra şarkıcı, 2013 yılında Kınay'ın ikinci albümü olan Proje 2'de "Helal Ettim" şarkısını seslendirdi. Kınay ile yaptığı şarkılar ses getirince solo albüm yapmaya karar veren Merve Özbey, 2015 yılının Temmuz ayında ilk albümü Yaş Hikayesi’ ni piyasaya çıkardı.

Vali Coş da izleyiciler arasındaydı

Sevilen şarkıcının yüzlerce hayranı etkinlik öncesinde Agora’yı doldurarak, Özbey’in sahne almasını beklediler.  Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Sakarya Valisi Sayın Hüseyin Avni Coş da katıldı. Sayın; Aylin Coş, Hüseyin Avni Coş ve güzel kızları Hatice Beyza Coş, sevilen şarkıcıyı dinleyenler arasındaydı.

Sakarya Romantik Ses Radyosu Merve Özbey konseri ve imza günü boyunca Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’nden canlı yayındaydı. Merve Özbey hayranları ile konser öncesi röportaj yapan Radyo Romantik Ses, Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’ndeki coşkulu atmosferi radyolarının başında olan tüm Sakaryalılara iletti.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Sakaryalıları ünlü isimler ile buluşturmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Daha önce; Hakan Akkaya, Manuel Reina, Filiz Özkol, Carlos Martin, Sema Şimşek, Tuğba Melis Türk ve Buray gibi ünlü isimleri konuk ettiklerini ileterek 30 Ocak Cumartesi günü sevilen şarkıcı Emre Kaya’yı Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi’nde ağırlayacaklarının müjdesini verdi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]