Sakarya'da halı sahalar ve internet kafeler açıldı

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, halı saha, yüzme havuzu gibi tesislerin hafta içi 09.00­-19.00 saatleri arasında çalışabileceğini duyurdu. Kaldırım, İnternet kafe, spor-bilardo salonu, hamam, sauna gibi yerlerin de yüzde 50 kapasite sınırına uymak ve HES kodu sorgulaması yapmak kaydıyla hafta içi 07.00-19.00 saatleri arasında faaliyette bulunabileceklerini açıkladı.


Sakarya'da haftalardır kapalı olan halı saha, yüzme havuzu, İnternet kafe, spor-bilardo salonu, hamam, sauna gibi işletmer için güzel haber geldi. Vali Çetin Oktay Kaldırım, söz konusu iş yerlerinin açıldığını duyurdu.
Vali Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; " İnternet kafe, spor-bilardo salonu, hamam, sauna gibi yerler % 50 kapasite sınırına uymak ve HES kodu sorgulaması yapmak kaydıyla hafta içi 07.00-19.00 saatleri arasında faaliyette bulunabileceklerdir. Yine aldığımız karar doğrultusunda İlimiz genelinde, yeni bir karar alınıncaya kadar; Girişlerde HES kodu uygulanması ve seyirci/refakatçi/misafir alınmaması kaydıyla halı saha, yüzme havuzu vb. tesisler hafta içi 09.00­-19.00 saatleri arasında çalışabilecektir" diye konuştu. 

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]