Sakarya Tarım Fuarı, üreticiyi teknolojiyle buluşturacak

Tarım Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı 25-28 Ekim'de 14 bin metrekarelik Hendek Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenecek.

İlçede fuar öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, fuarda üretici ile teknolojinin bir araya geleceğini söyledi.

Sarı, fuarın ekonomik daralma ortamına rağmen başarılı olacağına inandıklarını belirterek, "Eksikliğini hissettiğimiz ilimizdeki tarım fuarını 25-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Bu ekonomik daralma ortamında fuarımızın başarılı olup amacına ulaşacağına inanıyoruz. Hedefimiz fuarımızı geleneksel hale getirmek.” diye konuştu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı Akgün Altuğ da hedeflerinin daha çok çalışıp üretimi artırmak olduğunu dile getirdi.

Sakarya Ziraat Odaları Koordinasyon Başkanı Ali Şener Bayraktar da  fuar ile Sakarya'da bir ilkin denendiğini ve bu çapta bir organizasyonun hayata geçirilme aşamasında başta Sakarya Ticaret Borsası olarak başarı için uğraş verdiklerini belirtti.
Toplantıya Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Daire Başkanı Yusuf Çelebi, Sakarya Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Erdemir,  Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ ile çok sayıda sivil toplum kurulu temsilcisi ve firma yöneticileri katıldı.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]