Sakarya kara teslim!

Şehirde önceki başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı dün geceden itibaren şiddetini arttırdı. Şehir beyaz kabusa teslim oldu. Kar kalınlığı şehir merkezinde 24 santimetreyi, yüksek kesimlerde ise 1 metreyi aştı. Yeni yılın ilk gününde çalışmak için yola çıkan yayalar, büyük zorluklar yaşadı. Şehir genelinde onlarca mahallenin ilçe ile bağlantısı kesildi.  

Kar yağışı gece yeni yılın ilk saatlerinde şiddetini arttırdı. Yoğun kar yağışı ve tipi, hayatı felç etti. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine bağlı karla mücadele ekipleri, yolları açık tutmak için var güçleriyle çalışıyor.  D-100, D-650 ve TEM Otoyolunda karayolları ekipleri, küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

Sakaryarehberim.com'un edindiği bilgiye göre, saat 09:00 itibariyle şehir genelinde onlarca mahalle yolu kapalı. Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri 50 araç, 120 personelle karla mücadelesini sürdürüyor.
 
Yağmurlar geliyor

İl Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, kar yağışının bugün aralıklarla devam etmesi ve akşam saatlerinden itibaren yerini yağmura bırakması bekleniyor.
Şehirde önceki gün başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışının akşam saatlerinden itibaren şehri terk etmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmesine göre, şehirde pazar gününden itibaren yağmur bekleniyor.

Şehri teslim alan kar yağışı, bugün şehri terk ediyor. Yarından itibaren hava sıcaklarıklarında bir kaç derece artış bekleniyor. Yarın çok bulutlu bir hava beklenirken pazar gününün yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]