Sakarya Judosu büyük bir başarıya imza attı

21-22 Mayıs tarihleri arasında Kırşehir'de yapılan Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasında Sakarya Judosu 2 altın madalya ile büyük bir başarıya imza attı.

Kırşehir'de yapılan Türkiye Okul Sporları Yıldızlar Judo Şampiyonasında Sakarya rüzgarı esti.  Sakarya Akdemirspor Kulübünden Arifiye Açmalar Orta Okul Öğrencisi Antrenörü Mehmet Şen önderliğinde 60 KG'de Sedat Durmuş rakipleri bir bir dize getirip Türkiye'nin altın adamı oldu. +66 KG2de mindere çıkan Hızırtepe Ortaokulu Öğrencisi Kurucu Spor Kulübünden antrenörü Yeliz Kurucu önderliğinde Metin Var soy adı gibi "şampiyonluğa varım" dedi ve altın madalyayı boynuna taktı.

Kafile Başkanı ve Sakarya Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir, sporcuları ve antrenörlerini kutlayarak başarıların devamını diledi. Yoğun bir maç trafiği içinde başarıdan başarıya Sakarya Judosunun koştuğunu ifade eden Akdemir, "Sakarya Judosu altın yıllarını yaşıyor" diye yorumda bulundu. Öte yandan şampiyon sporcuların başarılı bölge antrenörleri Mehmet Şen ve Yeliz Kurucu, geçen ay da bu kez minikler okul sporlarında 3 madalya almayı başarmıştı.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]