Sakarya Barosu'ndan muhteşem tanıtım filmi

Av. Zafer Kazan Başkanlığındaki Sakarya Barosu oldukça faal bir dönemin sonunda bir ilke daha imza atıyor.

2 yıllık görev süresi boyunca avukatlar için onlarca eğitim semineri ve anlaşmaya imza atan, projeler üreten, şehit yakınları ve gaziler için Baro tarihinde ilk defa gönüllü avukatlık sistemi getiren, Tüketici Hakları Merkezi, Sağlık Hukuku Merkezi, Kadın Hakları, Çocuk Hakları, Çevre Komisyonu ve diğer bir çok komisyon ve merkezleri ile önemli sosyal sorumluluklar üstlenen Sakarya Barosu bu defa da toplumdaki Baro algısını güçlendirecek tanıtım filmi ile bir ilke daha imza atıyor.

Yoğun ilgi


Baronun internet sitesi www.sakaryabarosu.org.tr; www.facebook.com/sakaryabaro ve www.twitter.com/sakaryabarosu hesaplarından kamuoyunun beğenisine sunulan ve önemli mesajlar içeren tanıtım videosu yoğun ilgi görüyor.

“Hukukun üstünlüğü ve çocuklarımızın geleceği için Sakarya Barosu sizin için çalışır" vurgusu ile hazırlanan tanıtım videosunda "biz bu şehrin kendisiyiz" mesajı ile Baronun halkın Barosu olduğuna dikkat çekiliyor.

Ekim ayındaki seçimlerde 2.döneme hazırlanan Başkan Kazan "Önümüzdeki seçimlerden sonra bu çalışmalarımızın verdiği tecrübe ile çok daha verimli ve önemli projeler gerçekleştireceğiz" diyerek önümüzdeki dönemde daha büyük bir enerji ile çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]