Sakarya Barosu'ndan görkemli kutlama

Sakarya Barosu'nun kuruluşunun 61. Yıl dönümü gerçekleşen kokteyl ile kutlandı.

Gerçekleşen etkinliğe Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, TBMM Divan Katibi ve Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Vali Yardımcısı Nurettin Yücel, Adli yargı mensupları, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kokteyl en geç ve en yaşlı avukatın açılış konuşmaları ile devam etti. Programda Sakarya Baro Başkanı Zafer Kazan yaptığı açıklamada, “Çok güç ve zor şartlar altında baromuzun kuruluşunu gerçekleştiren kurucu başkan ve üyeleri saygı ve rahmetle anıyorum. Hukuk ve adalet için baromuzda hizmet vermiş olan tüm avukatlarımızı da saygı ile selamlıyorum. Aramızdan ayrılan ve ebediyete intikal edenleri ise rahmetle anıyorum. Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Baro Başkanımız Tahir Elçi ve polislerimizi de rahmetle anıyorum. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ise yaptığı açıklamada, “Bugün önemli bir gün. Sakarya Barosunun kuruluşunun 61 yıl dönümü kutlu olsun. Sakarya Barosunun yetiştirdiği, bugüne kadar yolumuzu aydınlatan bütün büyüklerimize de minnetlerimizi, teşekkürlerimizi arz ediyorum” diye konuştu.

Program plaket törenin ardından sona erdi.

İşte geceden görüntüler:

İşte Feyzioğlu ve Kazan'ın açıklamaları...
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]