Sakarya Adliyesi'ne 15 işçi alınacak

Adalet Bakanlığı Taşra Teşkilatında görev yapmak üzere İŞKUR aracılığıyla Sakarya Adliyesi'ne 3, Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi'ne ise 12 temizlik görevlisi alınacak.

Adalet Bakanlığı Taşra Teşkilatında görev yapmak üzere İŞKUR aracılığıyla Sakarya Adliyesi'ne 3, Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi'ne ise 12 temizlik görevlisi alınacak.

Adalet Bakanlığı Taşra Teşkilatında görev yapmak üzere İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi olarak 1.287 temizlik görevlisi alınacaktır. Sakarya Adliyesi'ne 3, Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi'ne ise 12 temizlik görevlisi alınacak. Temizlik görevlisi olarak istihdam edilebilmek için en az ilköğretim ve dengi okul mezunu olmak, ve ilan tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak, (4 Mart 1986 ve sonrası doğumlu olanlar müracaat edebilecektir.)

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden 04/03/2021–08/03/2021 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen listelerde yer alan adaylar arasından, 17/03/2021 tarihinde saat 11:00’da Adalet   Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü toplantı salonunda noter huzurunda kura çekimi yapılacak olup, adaylar ülkemizi de etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura  çekimine katılamayacaklardır.

SÖZLÜ SINAV İŞLEMLERİ

Adalet komisyonlarınca yapılacak inceleme neticesinde kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylardan şartları taşımayanların yerine yedek adaylardan kura sırasına göre şartları taşıyan adaylar eklenerek açık iş sayısının 4 (dört) katı aday belirlenmek   suretiyle   sözlü   sınava katılacaklara ilişkin nihai liste oluşturulacaktır.
Sözlü sınava girecek adaylara ilişkin nihai liste, sözlü sınav yeri ve tarihi sınavı yapacak adalet  komisyonu  başkanlıklarının  internet  sitesinde  ilan  edilecek  olup,  adaylara  ayrıca  yazılı tebligat yapılmayacaktır.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]