Rumeli Balkanlarda Mehmet Şehit dönemi

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Olağanüstü Genel Kurulu, derneğin Serdivan’daki hizmet binasında gerçekleşti. Derneğin Genç Yöneticisi Mehmet Şehit; 138 üyenin 102’sinin oyunu alarak, derneğin yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçildi

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 2. Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı Derneğin Serdivan’daki hizmet binasında gerçekleşti. Derneğin mevcut kurucu Başkanı Ahmet Bayraktar'ın aday olmadığı kongrede, genç yönetim kurulu üyesi Mehmet Şehit; tek liste halinde gidilen kongrede; 138 üyenin 102’sinin oyunu alarak, derneğin yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Genç ve dinamik kadro

Aralarında üç bayanın da yer aldığı; Doktor, Avukat, Mimar, Mühendis, Yönetici ve işadamının ağırlıkta olduğu Mehmet Şehit Başkanlığındaki; 25 kişilik yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ise şöyle oluştu: “Aytaç Demirci, Abbas Kaludra, Emre Hız, Ertan Babaoğlu, Ernur Toç, Ethem Feratoğlu, Faik Kanca, Gürsu Erinç, Hasan Balaban, Hüseyin Yaşar, İbrahim Koşutan, İsmail Küçük, Musa Şengöz, Murat Aykut, Muzaffer Çetinkaya, Mustafa Serdar Albaş, Sena Koşutan, Sedat Yazıcıgil, Serkan Doğan, Suat Demir, Sevda Yılmaz, Sebahattin Ergün, Seyfullah Özçolakoğlu ve Vedat Selamet” Genel kurullarına katılan herkese teşekkür eden Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şehit; genç ve dinamik yönetim kadrosuyla birlikte; başta üye kayıtlarını yenileyerek ve artırarak bir çok projelere imza atacaklarını söyledi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]