Özel Kale Okulları'ndan aldatmayan gerçek başarı!

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamında 20 Haziran’da yapılan sınavın sonuçları açıklanmıştı. Özel Kale Okulları 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı sınavda büyük başarı elde ederken, 10 Ağustos'ta açıklanan öğrenci yerleştirme sonuçlarına göre Özel Kale Okulları yüzde 100'e yakın bir başarı elde etti. Özel Kale Okulları eğitimdeki farklılığını bir kez daha ortaya koydu. 
 

Özel Okullar arasında İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da en fazla nitelikli okul yerleştirme oranına da sahip olan Özel Kale Okulları başarısını, nitelikli eğitim kadrosuna ve öğrenci takip sistemine bağlıyor. 

Özel Kale Okulları Liselere Giriş Sınavı'nda (LGS) üstün başarı gösteren 109 öğrenci, 10 Ağustos'ta açıklanan sonuçlara göre Marmara'nın en önemli okullarına yerleşti.


Özel Kale Okulları'nda başarının tesadüf olmadığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, ''Özel Kale Okulları öğrencilerimizi yine 'aldatmayan gerçek başarıyı' elde ettikleri için tebrik ediyorum. Bu listede yer alan her isim Özel Kale Okulları öğrencileridir. Başka yerden alıntı değildir. Bu okulun öz öğrencileridir. Öğrenci yerleştirme de yüzde 100'e yakın bir başarı oranı elde ettik. Eğitimin öncü markası olduğumuzu bir kez daha ispat ettik. Bu başarılar sorumluluğumuzu daha da arttırdı. Tüm yıl boyunca LGS sınavı için çok çalışan, emek veren ve yorulan öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını aldılar. Bu önemli başarıda emeği geçen sevgili öğrencilerimize, onları bin bir emekle yetiştiren velilerimize ve değerli öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi. Sadece nicelikli bir okul değil; ne kadar nitelikli de bir okul olduğunu kanıtlayan Özel Kale Okulları tüm öğrenci ve velileri başarılarına ortak olmak için okullarına davet etti.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]