Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikada dev yangın

Hendek'teki Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren mobilya fabrikasında büyük yangın çıktı.

Hendek Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu Sakaryalı İşadamı Birol Öner'e ait fabrikanın mobilya deposunda başlayan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Hendek ve Akyazı İtfaiye Grup Amirlikleri ekipleri bölgeye sevk edildi. Sakarya Merkez, Dörtyol Grup Amirliği ile Geyve Grup Amirliği'nden de takviye itfaiye ekipleri istendi. Rüzgarında etkisiyle büyümeye devam eden yangın için Sakarya Büyükşehir Belediye İtfaiyesi istirahatte olan personeli mesaiye çağırdı.

İtfaiye ekipleri fabrikanın ana deposundaki yangını söndürmeye çalışırken, yangının imalat bölümüne ve diğer fabrikalara sıçramaması için soğutma çalışması yaptı.

Sakaryalı iş adamı Birol Öner’e ait mobilya fabrikasında çıkan yangın çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi ile  kontrol altına alındı.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü olay yerine gelerek fabrika yöneticilerine 'geçmiş olsun' dileklerini iletip itfaiye ekiplerinden bilgi aldı.

Birol Öner'e ait mobilya fabrikası kullanılamaz hale gelirken itfaiye ekiplerine dumandan zehirlenmemeleri sebebiyle ayran dağıtıldığı öğrenildi.

 

 Sakarya'nın Hendek ilçesindeki bir mobilya fabrikasının depo bölümünde dün çıkan yangın, itfaiye ekiplerince tamamen söndürüldü. 

Hendek ilçesindeki 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir mobilya fabrikasının depo bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle dün çıkan yangına, Hendek, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve çevre ilçelerdeki itfaiye ekiplerince müdahale edildi. 

Hendek Belediyesi'ne bağlı iş makinelerinin de katıldığı söndürme ve soğutma çalışmaları, yaklaşık 24 saat sürdü. 

Tamamen kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları tamamlanan yangında, fabrikanın depo kısmı kullanılamaz hale geldi. 
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]