Onu da eski eşi öldürmek istemişti; Ölmediğime sevinemiyorum

Sakarya'da eski eşinin silahlı saldırısında ağır yaralanan ve ölümden dönen Esra Toprak, Kırıkkale'de eski eşi tarafından 10 yaşındaki kızının gözleri önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut ile ilgili sosyal medyadan duygularını paylaştı. 
 
Kırıkkale'de Emine Bulut'un, 18 Ağustos'ta eski eşi Fedai Varan tarafından bıçaklanarak katledildiği görüntüler infial yarattı.  Kanlar içindeki Bulut’un “Ölmek istemiyorum” çığlığı, 10 yaşındaki kızının “Anne lütfen ölme” feryadı Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Kadın derneklerinden siyasilere, sanat dünyasından spor dünyasına her kesimden yüz binlerce tepki yükseldi.
Korkunç olayla ilgili Sakarya'da eski eşinin silahlı saldırısında ağır yaralanan ve ölümden dönen Esra Toprak da tepkisini dile getirdi. 
 
Toprak, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; "5 kurşunla kurtuldum ama ölmediğime sevinemiyorum senide kanlar içinde gördüm ya sana bunu yapanın Allah belasını versin mekanın cennet olsun😔 Artık bu pislikleri öldürene ödül verin😔Boğazı kesilen annenin ölmek istemiyorum demesi koparsın kıyameti
4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]