Okulların Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlığı Devam Ediyor

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, 6 Eylül’de yüz yüze eğitimin başlayacağını ve okullarda hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, “Yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimizle yüz yüze eğitimde buluşacağız. Okullarımızı hazırlıyoruz. Destekleri için Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’ya teşekkür ediyoruz.” dedi.

6 EYLÜL'DE YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLIYOR

Salgın nedeniyle uzun süredir uzaktan eğitim ile öğrenim gören öğrenciler, yüz yüze eğitim almaya başlayacak. MEB tarafından yayınlanan 2021-2022 yılı eğitim ve öğretim yılı takvimine göre okullar 6 Eylül 2021 tarihinde açılacak. Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, yaptığı açıklamada, yeni eğitim-öğretim yılı için heyecanlı olduklarını aktardı. Bakırtaş, “Salgının risklerini göz önünde bulunduruyor ve gerekli tedbirleri alarak eğitim yaşamını devam ettiriyoruz. Okullarımız 6 Eylül’de açılıyor. Tüm kademelerde, haftada 5 gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz. Tedbirlere harfiyen uyarak yüz yüze eğitime devam etmek için tüm çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

BAŞKAN MUTLU IŞIKSU'YA TEŞEKKÜR

Okullarda hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğü bilgisini paylaşan Bakırtaş, “Okullarımızda eksikler gideriliyor, salgın koşulları dikkate alınarak önlemlerle ilgili gerekli altyapılar tamamlanıyor. Okullarımızın bahçelerini hazırlıyoruz, çimlerini biçmeyi sürdürüyoruz. Her zaman olduğu gibi hazırlık sürecimizde de bizlere destek olan Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’ya çok teşekkür ediyoruz. İnşallah hayırlı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılını hep birlikte yaşayacağız.” ifadelerini kullandı.  

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]