Okullara güvenlik ve temizlik görevlisi alınacak

İŞKUR tarafından okullara güvenlik ve temizlik görevlisi alımları için müracaatlar geçen cuma başladı. Bugün sona erecek proje kapsamında 945 kişinin istihdam edileceği öğrenildi.

945 KİŞİ ALINACAK

İŞKUR tarafından Toplum Yararına Projesi kapsamında okullar güvenlik ve temizlik görevlisi alımı için müracaatlar bugün sona eriyor. 945 kişinin istihdam edileceği projeyle ilgili bilgi veren İŞKUR İl Müdürü Tekin Kaya, geçen yıl başlayan projenin bu yılda devam ettiğini belirterek, “Güvenlik zafiyeti bulunan okullara güvenlik görevlisi, kadrolu hizmetli bulunmaya okullara ise temizlik görevlisi alınacak” dedi.

EMNİYET SORGULAMASI

Kaya, geçtiğimiz yıl da bin dolayında güvenlik ve temizlik görevlisi aldıklarını belirterek, “Bu yıl 650 temizlik görevlisi ve 295 güvenlik görevlisi alacağız. Bunun için başvurular 13 Eylül Cuma günü öğleden sonra başladı. 5 gün sürecek olan başvurular bugün sona erecek. Başvuruların ardından emniyet tarafından sorgulamaları tamamlanan uygun adaylarımız, görev yapacakları okullara dağıtılacaklar” ifadelerine yer verdi. (Yenihaber)
4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]