O yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Adapazarı-Karasu yolunun Ferizli ile Söğütlü kesiminde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Karayolunun Ferizli ve Söğütlü kesimindeki trafik ışıkları nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Ferizli trafik ışıklarından başlayan kuyruk Söğütlü'ye kadar uzandı.

Bayram tatili için yola çıkan sürücüler, uzun süre çile yaşadı.
Adapazarı-Karasu yolunda bayramın birinci günü meydana gelen trafik yoğunluğu nedeniyle yapılan "O yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu" haberine yorum yapan bir takipçimiz serzenişte bulundu.

Karasu'da yaz aylarında sosyal hayatın yoğun tatilci akını yüzünden olumsuz bir hal aldığını belirten takipçimiz, yetkililere konuya çözüm bulunması konusunda çağrıda bulundu.

İşte takipçimizin o yorumu;

"Karasu kışın kendi kendine yeten bir ilçemiz. 50-60 bin kişiye. Ama yazın özellikle bu yıl 500 bin 700 binlerden bahsediliyor. Yani Adapazarı nüfusunu geçkin bir kalabalık. Rakamları misal veriyorum kışın belki 100 polis yetiyor. Belki 20 doktor yetiyor ama şu yaz için ek doktor, ek polis görevlendirelim nüfusu göze alarak. 2 otobüs ek polis yetmiyor. Her yer fuhuş, uyuşturucu, içki, kavga gürültü. Acilde 2 doktor, kapıda 200 insan acil diye bekliyor. Bayılanlar vs insan hastayı acile götürüyor refakatçi kalabalıktan acillik oluyor. Gözüken yollar asfaltlı, ara sokaklar kum, toz, pislik içinde. O kumlu yoldan günde 1-2 araba geçmiyor. Sahil çöplük. Çok mu zor dönemlik işçi alıp her sabah sahil dolmadan temizlik yaptırmak? Çok mu zor bir ilçede bazı şeyleri görmek anlamıyorum. Yazık tatilde kafa dinlemeye gelinen bir ilçede kaos içinde insan ailesini alıp yolda yürüyemiyor. Argo sözlerden, kavgadan, sarhoş insanlardan. Kız çocukları yalnız başına çıkamıyor sürekli taciz. Yazık bu ilçemize. Kimse olayın bu yanlarını dile getirmiyor. Özellikle de medya neden susuyor acaba? Baştakiler çok mu yakınınız? Karşı haber yapamıyor musunuz, ayıp mı olur ? Gerçekleri söylemek, eleştiri yapıp eksiklikleri dile getirmek çok mu zor? Benim yorumum burada kalır, belki 10 kişi belki 100 kişi okur ama bunu sürekli haber yaparak kamuoyu oluşturarak eksiklikleri gidermek herkese daha iyi olur sanırım. İnanın herkes Karasu'nun kötü yönlerini yazsa o ilçenin ne hale geldiği hakkında korkunç şeyler çıkar. Belki denilecek ki bir tatil için gelinen ilçemiz var, orayı mı kötüleyelim? Ama o ilçede yok yere giden canlar, olaylar, hastanelerde perişan vatandaşlar, dışarıda tacize uğrayan insanlar, dolandırılan kişiler. 5 kuruşluk malı 50 kuruşa alan kişiler vs vs var da var. Umarım bu konuyu daha düzgün bir şekilde haber yaparak gündeme getirirsiniz. Saygılar."

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]