O kafenin açılışına Demet Akalın'da katılacak

Sakarya’da hizmete giren Rubik’s Sakarya Cafe Bistro, ünlü sanatçı Demet Akalın’ın katılımıyla 17 Mart’ta resmi açılışını gerçekleştirecek.

Hızla gelişerek büyüyen ve büyümeye bağlı olarak nüfusu da her geçen gün artan Sakarya’da yeni mekanlar da yerini alıyor. Kısa bir süre önce Serdivan Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde kurulan Rubik’s Sakarya adlı mekan ünlü sanatçı Demet Akalın’ın konseriyle 17 Mart’ta hizmete açılıyor.

Açılış öncesi basın mensupları ile bir araya gelerek tanıtım toplantısı düzenleyen Rubik’s Sakarya Cafe ve Bistro ortaklarından Orhan Genceli, “Rubik’s Sakarya 17 Mart’da ünlü sanatçı Demet Akalın’ın açılış konseriyle kapılarını resmen açacak. Saat 16.00 şehrin önde gelen isimlerinin de katılımıyla açılışımız olacak. Öncelikle marka ve kurumsal alt yapısını güçlendirerek başka şubeler ve franchise olarak büyümeyi hedeflemektedir. Bunun için işletmenin tüm operasyon ve personel yönetim kitapları hazırlandı. Yatırım safhasında tüm ekipmanlar ve dizaynlar ISO 9001 ve ISO 22000 standartlarına uygun olarak yapılarak, yakın sürede bu standartları uluslararası bir standart firmasından tescillemeyi hedefliyoruz. Seçilen menü dünya mutfağının Türk ve Sakarya halkının damak tadına uygun olarak gelenekseli, yöreseli gerçeklerle harmanlayarak oluşturduk. Rubik’s Sakarya ise 25 yaş ve üstü Sakarya’da yaşayan insanların daha evvel çok üzerinde durulmamış ‘İyi Yiyecek- İçeçek- Eğlence” hizmetini en üst düzeyde en uygun fiyatlarla şehre kazandırılmasını misyon edinerek aile mekanı olma yolunda tecrübe kazanarak kalite çıtası her geçen günde üst seviyeye çekmeye hazırlanmaktadır. Mütevazi çocuk oyun alanında ise az ve kaliteli oyuncaklarla hijyen ve temizliğe önem veriyoruz. Özel VIP odamızda 20 kişiye kadar toplantı, doğum günleri ve iş yemekleri organize edilebilir. Rubik’s markasıyla ve konseptiyle büyümeyi hedeflerken, yiyecek ve içeçekleri yatırımlarında başka projelerle de yatırım ve büyümeyi hedefliyoruz. Rubik’s Sakarya yaklaşık 40 kişiye istihdam sağlayacak ve ileride kendi akademimizi kurarak hizmet sektörüne ve kendi yatırımlarımıza uzman personel yetiştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]