O caddelerdeki alanlar ticari alana dönüşecek

Tunatan Kavşağı’ndan Yazlık Kavşağı’na kadar olan 2. Cadde ve Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki imar adaları düzenlemelerin ardından ticari alana dönüşecek.

Serdivan Belediye Meclisi, Mayıs Ayı olağan meclis toplantısında alınan kararlar konuşuldu.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın yerine Tahsin Çuhadar’ın vekaleten başkanlık ettiği meclis toplantısında imar konularını içeren ilk dört madde komisyondan geldiği gibi oy birliği ile kabul edilirken, 2016 mali yılı kesin hesabının görüşülmesi ile ilgili madde plan bütçe komisyonuna havale edildi.

Senegal'den kardeş ilçe

Senegal’in Thilmakha İlçesi ile Serdivan kardeş ilçe oldu. Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Senegal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği’nin talebi doğrultusunda Thilmakha’nın kardeş ilçe ilan edildiği ifade edilirken Thies Bölgesi’nde yer alan ve 172 km2’lik yüz ölçüme sahip olan Thilmakha ilçesindeki fakirlik, göç, ekipman kıtlığı ve sosyal hizmetlere erişim gibi zorlayıcı koşullarla mücadele noktasında Thilmakha Belediyesi ile bilgi ve tecrübe paylaşımı yapılacağı belirtilerek dostluk ilişkilerinin de pekiştirilmesi amacıyla bölge halkına destek olunacağı belirtildi.

Tunatan’dan Yazlık Kavşağı’na Kadar Yeni Ticari Alan

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 1/5000’lik planları hazırlanan aynı zamanda Serdivan Belediyesi’nce 1/1000’lik planları tamamlanan 3,6 km’lik güzergah yeniden düzenleniyor.

Tunatan Kavşağı’ndan Yazlık Kavşağı’na kadar olan 2. Cadde ve Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki imar adaları düzenlemelerin ardından ticari alana dönüşecek.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]