Nüfus Müdürlükleri ve kırtasiyeler hafta sonu açık

Hafta sonu yapılacak, LGS sınavı nedeniyle İl Hıfzısıhha kurulu kararıyla bir dizi önlemler alındı. Alınan önlemler kapsamında Cumartesi, Pazar günü nüfus müdürlükleri ve Pazar günü de kırtasiyeler açık bulunacak.

İl Hıfzıssıhha Kurulu Vali Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında dün toplandı. Yapılanr toplantıda Pazar günü yapılacak olan LGS için bir dizi kararlar alındı. Pazar günü LGS sınavları 09.30-12.50 saatlerin arasında iki oturum halinde yapılacak. Alınan kararlar gereği sınava girecek öğrencilerin acil iş ve işlemlerinin görülmesi için nüfus müdürlükleri 5 haziran 2021 Cumartesi günü 10.00-16.00 arası, sına günü 6 haziranda ise 07.00-10.00 saatleri arasında açık bulunacak.  

ULAŞIM VE KIRTASİYE

Sınava girecek öğrenciler ile yakınları/refakatçileri ve sınav görevlilerinin sınav yerlerine ulaşımlarında herhangi bir aksama yaşanmaması için şehir içi toplu taşıma sefer sayısı belediyeler tarafından arttırılacak. Sınav günü Saat 07.00-15.00 arası öğrenci, velisi veya refakatçisi kısıtlamalardan muaf olacak. Pazar günü 07.00-15.00 arası kırtasiyeler açık olacak ve çalışanlar belirtilen zaman dilimi içinde kısıtlamadan muaf olacak. Sınav bölgelerinde güvenlik devriye sayısı artırılacak, olası gürültüye neden olacak diğer faaliyetlere izin verilmeyecek, vatandaşlar bilgilendirilecek.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]