Muhtarın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi

Karasu Ortaköy Muhtarı İsmet Turan, omzundaki ağrı şikayetiyle gittiği hastanede uygulanan fizik tedavide vücudunda yanıklar oluştu.

Muhtar Turan'ın sol omzunda bir süre önce şiddetli ağrı baş gösterdi. İlk başlarda romatizma olacağı düşüncesiyle doktora gitmek istemedi. Ancak Turan'ın ağrları daha da şiddetlendi. Ferizli Devlet Hastanesi'ne giderek muayene olan Turan'a doktor, ilaç verdi. İlaçları bir süre kullanan Turan, ağrıları geçmeyince bu kez aile hekimine gitti. Aile hekimi Turan'a ilaçlara devam etmesi gerektiğini söyledi.

 

Ağrıları dayanılmaz hale gelen ve uyku uyuyamayan İsmet Turan, bu kez özel bir hastaneye giderek muayene oldu. Yapılan kontroller sonucunda Turan'a boyun fıtığı teşhisi konarak fiizk tedavi önerildi. Tedaviyi kabul eden Turan'a iki gün süre ile fizik tedavisi uygulandı. Tedavinin ikinci gününde Turan'ın sırtında yanıklar oluştu. Şifa bulmaya gittiği hastanede kendisini yaktıklarını söyleyen İsmet Turan; "Bana şeker hastalığımın olabileceğini söylediler. Tahlil yaptılar. Bir şey çıkmadı. Bu kez de 6 ay önceki tahlillerimde gizli şeker bulgusu olduğunu söylediler. Tedaviyi kestim. Akyazı'da başka bir doktor buldum. Ona gidiyorum. Kök hücreli tedavi yapıyor. Rahatsızlığımda gerileme oldu. Yanık yaralarım da iyileşmeye başladı" dedi.

Turan, hastaneden şikayetçi olmayı düşündüğünü dile getirdi.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]