Muhtara mermili mesaj

Hendek'te Akpınar Mahallesi Muhtarı Ogün Gülmez'in aracının kapı koluna kimliği belirsiz kişilerce mermi bırakıldı. Gülmez, mermili mesaja sosyal medya hesabından cevap vererek; "Ben karşıma çıkıp mesaj verecek baba yiğit arıyorum. Bildiğimiz doğru yolda devam. Engel etmek isteyen varsa adres daima açık net belli" dedi.

Akpınar Mahallesi Muhtarı Ogün Gülmez'in aracının kapı koluna kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce mermi bırakıldı.

Aracının yanına gittiğinde mermiyi fark eden Gülmez'in şikayeti üzerine emniyet güçleri olay yerine gelerek çalışma yaptı.

Mermili mesaja sosyal medya hesabından cevap veren muhtar Gülmez; "Bu gece birisi aracıma bu şekilde mermi koymuş.  Ya akıllı ol mesajı, ya herşeye burnunu sokma mesajı, ya kimseye muhalefet olma mesajı, ya ayağını denk al mesajı, ya sus işine bak kimse ile işin olmasın mesajı veya ilk ve son mesaj gibi bir mesaj bu olsa gerek.

Çok şükür bizim kimsenin ne bu güne kadar malında ne parasında ne namusunda gözümüz olmadı. Çok şükür olmazda  bizim işimiz ne gerekiyorsa onu yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Öyle uzak mesaj gizli mesajları sevmiyorum ben.  Karşıma çıkıp mesaj verecek baba yiğit arıyorum ve bildiğimiz doğru yolda devam. Engel etmek isteyen varsa adres daima açık net belli ((vesselam))" dedi. 

 

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]