Milli sporcuyu bıçakladılar

GALATASARAY'ın milli kürekçisi, Rio olimpiyatlarına katılma kotası alan 22 yaşındaki Enes Kuşku ile arkadaşı 23 yaşındaki Mücahit Sağlık, Sakarya'nın Söğütlü İlçesi'nde trafik magandaları tarafından bıçaklandı. Bacağından ve göbeğinden bıçaklanan Enes Kuşku ile bacağından bıçaklanan Mücahit Sağlık tedavi altına alındı.

Olay saat 02.20 sıralarında, Söğütlü Poyrazlar mevkiinde meydana geldi. Karasu'da bulunan yakınlarını ziyaret ederek Adapazarı'na dönen Enes Kuşku idaresindeki 54 AF 67. plakalı otomobil yolda ilerlerken iddiaya göre bir otomobil önlerini keserek uzun farlarını söndürmesini istedi. Enes Kuşku ve yanında bulunan 3 arkadaşını uyaran kişiler yeniden otomobile bindiler. Yaklaşık 100 metre gittikten sonra yeniden duran araçtan inen 5 kişi, Enes Kuşku ile Mücahit Sağlık'a saldırdılar. Saldırganlar daha sonra otomobile binerek olay yerinden kaçtı.

Bıçaklandıkları daha sonra fark edilen Enes Kuşku ve Mücahit Sağlık'ı araca alan arkadaşları 112 Acil'den yardım isteyerek yola çıktılar. Yolda buluştukları 112 Acil ekibi yaralıları alarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Göbeğinden ve bacağından yaralanan Galatasaray'ın milli kürekçisi, Rio olimpiyatlarına katılma kotası alan Enes Kuşku ile bacağından yaralanan Mücahit Sağlık tedavi altına alındı. Enes Kuşku buradaki tedavisinin ardından İstanbul'da bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Trafik magandası tarafından bıçaklanan 2016 Rio Olimpiyatları kotası almış kürekçimiz Enes Kuşku'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Milli sporcumuzun sağlık durumu hakkındaki detaylı açıklama İstanbul'daki kontrollerin ardından yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Polis, Enes Kuşku ve arkadaşını bıçaklayan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]