Milli Ağaçlandırma Günü'nde Fidanlar Dikildi

Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında ‘Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes’ sloganıyla düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Ekrem Yüce, “Bizler yarın kıyamet kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı toprağa dikin diye öğütleyen bir inanışın neferleriyiz. Bugün de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda Milli Ağaçlandırma Günü’nde fidanlarımızı toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında, ‘84 Milyon İçin 3’er Fidan’ ve ‘Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes’ başlığı altında düzenlenen fidan dikim etkinliğine katıldı. Adapazarı ilçesinde bulunan Kuzey Marmara Otoyolu Bakım İşletme Merkezi’nde düzenlenen programa Başkan Yüce’nin yanı sıra Vali Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Garnizon Komutanı Piyade Albay Fahri Can Çağlar, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Kuzey Marmara Otoyolu Genel Müdürü Aynur Uluğtekin, Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, STK Temsilcileri, il protokolü, ilçe belediye başkanları ve geleceğe nefes olmak için fidan dikmeye gelen çok sayıda öğrenci yer aldı. Protokol konuşmalarının ardından fotoğraf sergisini gezen heyet daha sonrasında ise Sakarya’nın yeşiline yeşillik katmak ve tüm insanlığa nefes olmak için öğrencilerle birlikte fidanları toprakla buluşturdular.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN AÇTIĞI YOLDA FİDANLARIMIZI TOPRAKLA BULUŞTURUYORUZ"

Doğaya değer veren belediyecilik anlayışından vazgeçmeden hayata geçirdiği projelerle sadece Sakarya’ya değil aslında tüm insanlığa dokunan işler yaptıklarını ifade eden Başkan YÜCE, “ Değerli katılımcılar kıymetli konuklarımız bugünün ehemmiyeti bizler için, ülkemiz için ve yaşadığımız dünya için çok önemli. Bugün çok güzel bir bayramımız var. Fidanlarımızı toprakla buluşturmanın bayramı. Malum bizler, yarın kıyamet kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı toprağa dikin diye öğütleyen inanışın neferleriyiz. Bugün de bu anlayışa yakışır bir şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda milyonlarca fidanı toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Doğa kişisel veya ülkesel değildir. Doğa evrenseldir. Aldığımız nefes yaşadığımız doğa tüm dünya insanlığına aittir. Bizler de hayata geçirdiğimiz projelerde, yaşantımızın her anında bunu unutmadan adımlar atıyoruz. Bizler çevremize ve doğamıza zarar vermenin değil katkı yapmanın yollarını arayan insanlarız. Bugün Sakarya olarak hep birlikte insanlığa ait doğaya büyük bir katkı sunacağız. Ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa hayırlı olmasını dilerim” dedi.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]