Mezarlıkta Kuran Tilaveti ve Dua Programı

Ferizli’de, Ramazan ve Kurban bayramlarının vazgeçilmezi olan arefe günü etkinliği Ferizli Belediyesi ve Ferizli İlçe Müftülüğü organizasyonu ile Ferizli Merkez Mezarlığında gerçekleştirildi.

Ramazan Bayramından önce ki gün düzenlenen geleneksel arefe günü programı 12 Mayıs Çarşamba saat 11:30'da gerçekleştirildi.

TAM KAPANMADAN DOLAYI CANLI YAYIN YAPILDI

Kuran tilaveti ve dua programı, koronavirüs dolayısıyla uygulanan kısıtlama nedeniyle canlı yayın üzerinden gerçekleştirildi. Her yıl katılımın yüksek olduğu, ancak bu yıl kısıtlama nedeniyle kabir ziyaretlerini gerçekleştiremeyen vatandaşlar programı evlerinde müftülük ve belediye sosyal medya hesaplarından takip etti.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, kısıtlama nedeniyle yapılan canlı yayın üzerinden tüm hemşehrilerinin bayramını tebrik etti.

KUDÜS BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR!

Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, İsrail'in Kudüs'e yaptığı saldırıyı şiddetle kınadı ve "Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir” dedi. Başkan Gündoğdu, “İlk kıblemiz, yeryüzünde Kâbe’den sonra inşa edilen İkinci mabed ve Müslümanlar için yeryüzündeki üçüncü mescidimiz, efendimiz (sav) miraca yükseldiği miraç mucizesinin gerçekleştiği kutsalımız MescidiAksa’da insanlık dışı saldırılarıyla Gazze’de masum çocukların canına kıyarak kutsal tanımayarak alçak yüzünü bir kez daha tüm dünyaya gösteren işgalci katil İsraili şiddetle kınıyor, lanetliyoruz!” diyerek ekledi.

Canlı yayını takip eden vatandaşlar, Toplu Kuran-ı Kerim ve Dua programından çok memnun olduklarını belirterek etkinliği canlı yayınlayan belediye, müftülük ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]