Meteoroloji'den sağanak uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre, İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri ile Kırklareli, Balıkesir, Sakarya ve Bursa'nın kıyı kesimleri için sağanak yağış uyarısı geldi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre ülke genelinin parçalı, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri ile Kırklareli, Balıkesir, Sakarya ve Bursa'nın kıyı kesimlerinin hafif yağmur ve sağanak, Gümüşhane ve Ardahan çevreleri ile Artvin’in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Gece ve bugün (Çarşamba) sabah saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu ile Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. İç ve Doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

 

MARMARA

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri ile Kırklareli, Balıkesir, Sakarya ve Bursa'nın kıyı kesimlerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve bugün (Çarşamba) sabah saatlerinde bölgenin güneydoğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde (30-70 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]