Masterchef'in Ayyücesi zorlu hayat mücadelesini anlattı

MasterChef Türkiye ile adını duyuran Sakaryalı Ayyüce Kamit, katıldığı programda zorlu hayat mücadelesini anlattı.

MasterChef yarışmasından elendiği gece hikayesiyle herkesi derinden etkileyen Ayyüce Kamit, 2019 MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş'ın YouTube kanalında yayınlanan programına konuk oldu.

"1700 TL'YE İŞE GİRMİŞTİM"

Sakarya'dan İstanbul'a taşındığını ve çok zor günler yaşadığını söyleyen Ayyüce Kamit, hayatı hakkında şunları anlattı: Sakarya'dan İstanbul'a geldiğimde belirli bir bütçem yoktu, hatta cebimde hiç para yoktu. Aşçı olmayı kafayı koymuştum. İnsanlar 'paran yok nasıl özel okulda ders aldın' diye soruyorlar. Babam benim için kredi çekti. Babama 'hayatım boyunca sen benim arkamda olmaya bilirsin, ama benim bu yolda yürümem gerek' dedim. Sonra okulun ayarladığı bir yerde staja başladım. Stajdayken iş teklifi aldım. 1700 TL ücretle işe başladım. Piyasada yeni olduğum için kabul ettim. İstanbul'da kalıp bu sektörde olmak istiyordum."

"YAŞADIĞIM EVİN CAMI YOKTU"

MasterChef'ten elenen Ayyüce Kamit, Emir Elidemir ile çıkan aşk haberlerine açıklık getirdi
"Kısa bir süre yurtta kaldım, üniversite öğrencileriyle.... 4 kişilik bir odadaydık, Beni sevemediler. Üçü aynı okuldaydı beni rahatsız ettiler sürekli. Bu şekilde devam etmeyeceğini düşünüp eve çıkmaya karar verdim. İlk evime Şişli'de çıktım, bir apartmanın dibiydi. Bir oda bir tuvalet bir de yatak vardı. Küçük bir ocağım vardı. Ben o evde yaşayamayıp, Sakarya'ya da dönebilirdim ama dönmedim. Ayda cebime sadece 250 TL kalıyordu. Bir sene bu şekilde yaşadım."

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]