Küçük Mina ölümden döndü

Karın ağrısı şikayetiyle Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne götürülen 6 yaşındaki Mina Sırman’ın apandisitinin patladığı fark edilmedi. Küçük Mina ölümden döndü
 
GAZ AĞRISI DEDİLER
 
Mina Sırman 6 yaşında. Karın ağrısı şikayetiyle önce Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servsi’ne götürüldü. Oradan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi aciline gönderildi. Burada yapılan muayenede gaz ağrısı olduğu belirtilerek eve gönderildi. Ancak ağrı kesilmeyince tekrar acile giden Mina’nın gaz ağrısı olduğu söylendi.
 
YEMEK YEDİRDİLER
 
Aile ısrar edince Mina bu kez uzman doktora gösterildi. Uzman doktor da gaz sancısı olduğunu belirtip lavman tedavisi verildi. Hatta hemşireler özellikle yemek yedirip lavman yapılmasını istediler. Ağrı kesilmeyince yapılan ultrason tetkikiyle apandisitin patladığı tespit edildi. Ancak Mina yemek yediği için ameliyata alınamadı.
 
DAVA AÇACAĞIM
 
Yemekten 6-7 saat sonra ameliyata alınabilen Mina, ameliyat sonrası yaklaşık bir hafta da hastanede yattı. Baba Muzaffer Sırman “ Bir apandisit teşhisi koymak bu kadar mı zor? Kızım gözgöre göre ölüme gidecekti. Bu doktorların eğitimini kim veriyor. Kızımın yaşadığı sıkıntıların hesabını kim verecek? Dava açacağım” dedi.
 
Kaynak: Sakarya Yenihaber 
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]