Korkunç kazada yürek yakan detay

Pamukova'da tırın yoldan çıkarak otobüs bekleyenlerin bulunduğu yolcu durağına çarpması sonucu yaşanan kazada 3 kişi yaşamını yitirdi. Kazada eşini ve bir çocuğunu kaybeden, bir kızı da ağır yaralanan babanın markete su almaya gittiği sırada acı kazanın yaşandığı ortaya çıktı.
 
D-650 karayolunun Cumhuriyet Mahallesi mevkisinde dün yaşanan feci kazada, E.D. idaresindeki 34 HY 2667 plakalı tır, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kontrolden çıkarak yolcu durağına çarpmış. Durakta bekleyenlere de çarpan tır, üst geçide çarparak durabilmişti. 

Kazada Teyfik Solmaz (2) ve tırda bulunan Elif Erciyes (44) hayatını kaybederken, tır şoförü E. D. ile Hanım Solmaz ve Miray Solmaz yaralanmıştı. 

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hanım Solmaz yaşam savaşını kaybetti. 

Bursa'da yaşayan Faruk Solmaz, hafta sonunda Pamukoava'da yaşayan eşinin ailesini ziyarete geldikleri, ziyaretin ardından Bursa'ya dönmek için yola çıkan aile, durakta otobüs beklerken feci kazanın meydana geldiği öğrenildi. 

Kazada anne Hanım Solmaz ile oğlu Teyfik öldü. Kızı Miray ise ağır yaralandı. Baba Solmaz'ın kazadan hemen önce su almak için markete gittiği, bu sırada kazanın yaşandığı ortaya çıktı. Kaza sesini duyup marketten çıkan Baba Solmaz, eşi ve çocuğunu kaybettiğini görünce büyük acı yaşadı. 

Anne ve oğlunun cenazelerinin Bursa’da toprağa verileceği öğrenildi.
4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]