Kocasının vurduğu kadının durumu kritik

Edinilen bilgilere göre, Çark Caddesinde bir pasajın üst katında daha önce boşandığı eşi Esra Çumak ile görüşen Cesur K. isimli şahıs, henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışmaya başladığı eski eşini tabancayla vurdu. 

Kanlar içinde kalan  Esra Çumak, olay yerine çağırılan 112 ekiplerince Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kadının durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Polis saldırgan Cesur K'yı gözaltına aldı. 

Saldırgan Cesur K., yoğun güvenlik önlemi altında pasajdan çıkartılarak polis aracına bindirilerek Sakarya Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan sabıkası bulunan eski eş Cesur K.’nın ayrıldığı eşi Esra Çumak'ı öldürmekle tehdit ettiği hatta bu sebeple uzaklaştırma cezası aldığı öğrenildi. Cesur K.’nın bir süre önce boşandığı eşinin gittiği kuaför salonuna girerek silahını Çumak'ı doğrultup birden fazla kez ateş ettiği öğrenildi. Öte yandan Esra Çumak'ın ilk eşinden 2 çocuğu olduğu belirlendi.

KIZLARINI ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ İDDİASI

Esra Çumak’ın Yaklaşık 1 buçuk yıl önce Cesur K. ile evlenmiş ve kısa sürede şiddetli geçimsizlik başlamış. Esra Çumak başarısız ikinci evliliğini sonlandırmak için mahkemeye başvurmuş. Esra Çumak’ın boşanmak istediği dönemde Cesur K. tarafından ölümle tehdit edildi iddia edildi. Cesur K ile Esra Çumak’ı tanıyanların ifadelerine göre Cesur K.’nın boşanma aşamasında Esra Çumak’ın ailesine giderek boşanmak istemediğini, karısını çok sevdiğini ve boşanmalarına engel olmamaları durumunda kızlarını öldüreceğini söyleyerek gözdağı verdiğini iddia edenler bile var. Birçok suçtan sabıkası bulunan Cesur K’nın Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ki işlemleri sürüyor. Öte yandan saldırının olduğu pasajda ve kuaför salonunda çalışanları Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifade veriyor.

YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Öte yandan saldırıda ağır yaralanan ve olay yerinde kalbi duran 34 yaşındaki kadının yapılan ilk müdahaleyle hayata döndürüldüğü ve kaldırıldığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde acil ameliyata alınarak baş, göğüs ve karın bölgesindeki kurşunların çıkartıldığı öğrenildi. Son anda hayata tutunan 2 çocuk annesi kadının durumunun kritik olduğu ve yoğun bakım ünitesine alınarak uyutulduğu belirtildi.


4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]