Kocaali’de feci kaza. Kırmızı ışıkta bekleyen araca çarptı.

Kocaali’de bir otomobil kırmızı ışıkta bekleyen başka bir otomobile çarptı. Kazada bir kişi yaralanırken kazaya neden olan sürücü kaçtı.
 

 Melen Kavşağı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, kazaya sebebiyet veren otomobil sürücü kırmızı ışıkta bekleyen araca çarptı. Kazaya sebebiyet veren sürücü çarptıktan sonra olay yerinden kaçarken polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.
 

Kaza, D-020 Karayolu üzerinde Kocaali İlçesi Melen Kavşağı mevkiinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akçakoca istikametinden Kocaali istikametinde seyir halinde olan otomobil, kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen 54 BG * plakalı otomobile çarptı.
 

SÜRÜCÜ OTOMOBİL İLE OLAY YERİNDEN KAÇTI
 

Kazaya sebebiyet veren sürücü kaza sonrası otomobili ile olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekiplerce yaralılar olay yerinde ayakta tedavi edilirken, Ahmet A. isimli şahıs 112 Acil ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Öte yandan kazaya sebebiyet veren ve kaza sonrası olay yerinden kaçan sürücü polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Haberlisin

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]