Kırkpınar İstasyon Caddesi’ne Modern Aydınlatma Direkleri

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, ilçeye estetik görünüm kazandırmak amacıyla başlattığı çalışmalarına devam ederken, ilçe genelinde farklı cadde ve sokaklara modern aydınlatma direkleri konulmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Sapanca Belediyesine bağlı ekipler, Kırkpınar İstasyon Caddesi’nde modern aydınlatma direkleri konulma çalışmalarına devam ederken eski direkler kaldırılıp yerine modern aydınlatma direkleri ile ilçeye estetik görünüm kazandırıyor. Cadde ve sokaklara yerleştirilen özel olarak tasarlanmış aydınlatma direkleri hem kaldırımı hem caddeyi aydınlatacak tarzda olmasına ve tasarruflu led ışıklandırma olmasına önem verildi.

SAPANCA'MIZA YAKIŞAN MODERN ÇİZGİLER

Çalışmaları yerinde inceleyen Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Sapanca Belediyesi olarak cadde ve sokaklara prestijli yollar yapıyoruz. Türkiye’nin örnek ilçelerinden biri olan Sapanca’mıza yakışan modern çizgileri sentezleyen bir anlayışla ilçenin siluetini değiştirmeye ve caddelerimize prejtij kazandırmaya çalışıyoruz. Kırkpınar İstasyon Caddesi’ndeki modern aydınlatma direkleri mahallemize çok yakıştı, mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi. İstasyon Caddesi sakinleri yapılan bu modernizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Başkan Özen’e teşekkür ettiler.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]