Kiraladıkları araçla hırsızlık yapmaya gitmişler

Adapazarı'nda 5 farklı işyerinde hırsızlık olayı meydana geldi. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, açık kimlik bilgileri tespit edilen şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalar neticesinde çalınan malzemeler ile şüpheli şahısların olayda kullandıkları 3 adet kar maskesi, 2 çift eldiven, 3 adet pense, 2 adet levye, 2 adet yan keski ele geçirdi ve çalıntı malzemeleri sahiplerine teslim etti.

10 Aralık günü Güneşler Mahallesi'nde; 12 Aralık günü Dilmen Mahallesi, Yenigün Mahallesi, Tığcılar Mahallesi, Hacıoğlu Mahallesi'nde farklı kişilere ait işyerlerinde meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli şahısların, olayın meydana geldiği işyerlerine kiralık araçla geldikleri ve yüzlerinde maske olduğu tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre olayın şüphelisi olduğu tespit edilen B.K.K, S.S isimli şahıslar ve bu şahıslara araç kiraladığı tespit edilen O.A.T isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı ve dosya kapsamında halen firar olan 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik kapsamlı çalışma başlatıldı.

Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıslar çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak Ferizli Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]