Kent Park'ta yazlık sinema günleri başladı

AK Parti Gençlik Kolları, yaz akşamında Kent Park'ta vatandaşları açık hava sineması ile buluşturuyor.

Kent Park'ta kurulan beyaz perdede, yönetmenliğini Osman Sınav’ın yaptığı ve başrolünü Kenan İmirzalıoğlu’nun oynadığı “Uzun Hikaye” filmi gösterildi. Film gösterimi sırasında vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikramı yapıldı.

Günümüzde unutulmaya yüz tutmuş açık hava sineması geleneğini AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tekrar canlandırdı. Genç nesillere açık hava sineması tecrübesini yaşatan uygulama, Sakaryalı ailelerin çocukları ve komşuları ile birlikte güzel vakit geçirmesini sağladı.

Tüm sinemaseverleri etkinliklerine davet eden AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, yaz sonuna kadar film gösteriminin yapılacağını ifade etti. “Yazlık Sinema Günleri”nin izleyenlere güzel vakit geçirecek filmlerden oluştuğunu belirten Demir, “Son yılların beğeni toplayan filmlerinden oluşan bu etkinliğimizle, eski ve unutulmaya yüz tutmuş olan geleneklerden biri olan açık havada sinema kültürünü Sakaryalı hemşehrilerimize hatırlatmak ve bu geleneği devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Açık hava sineması yaz sonuna kadar her hafta Çarşamba akşamı saat 21.00’de Kent Park’ta Sakaryalılarla buluşacak.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]