Kaza kurbanı Liseli Esra'nın okulunda hüzünlü tören

Karaman Duble yolunda geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Esra Gülaçtı için okulunda hüzünlü bir tören düzenlendi.
 
Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, vefat eden öğrencinin babası Ali Gülaçtı, yakın akrabaları, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı programda Esra Gülaçtı’nın boş kalan sırasına bir demet gül bırakıldı.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş okul bahçesinde toplanan öğretmen ve öğrencilere yönelik başsağlığı konuşması yaptı. Bakırtaş, öğrencilerinin vefatından büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, Gülaçtı, ailesi başta olmak üzere okul müdürü Songül Mercan’a, okul yöneticilerine, öğretmenlerine ve arkadaşlarına sabır diledi.

Öğretmenleri ve arkadaşları tarafından sevilen bir öğrenci olan Esra Gülaçtı için sınıf arkadaşları Kur’an-ı Kerim okuyarak dualar ettiler.

Geçtiğimiz Cuma günü Karaman Mahallesinde toprağa verilen 17 yaşındaki Esra Gülaçtı için okulunda anı defteri oluşturuldu. Ayrıca öğrencinin isminin yaşatılması için okul bahçesine çınar ağacı dikildi. Sınıf panosuna öğrencinin fotoğraflarından oluşan bir köşe yapıldı.

 Okuldaki herkesin büyük bir hüzün içinde olduğu törende bazı öğrencilerin gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]