Kaynarcalı gencin traktörle drifti korkuttu

Kaynarca'lı vatandaşlar ilçe merkezinde ve mahallelerinde yaklaşık 4 gün boyunca etkili olan kar yağışını eğlenceye dönüştürmeyi bildiler.

Gübre serpme makinesiyle tuzlama 

Kaynarca Dedeler mahallesinde oturan vatandaşlar kar yağışı sonucu kapanan mahalle yollarını traktörün arkasına bağladıkları gübre serpme makinası ile tuzladılar. Mahalleye giden ana yolu tuz dökerek açılmasını sağlayan vatandaşlar 'herşeyi devletten beklemiyeceksin' dediler. Traktörün tuzlama yaptığı görüntüleri sosyal medyada paylaşan köylülerin yaptığı bu davranış  arkadaşları tarafından takdir ile karşılandı.

Traktör ile drift yaptı

Kaynarca Karaçalı mahallesinde bir vatandaş ise traktörüyle yaptığı hareketler yürekleri ağıza getirdi. Mahalleler arası ana yolda trafik akışını umursamadan traktörü ile drift yapan vatandaş, izleyenleri korkuttu. Bir arkadaşı tarafından drift yaptığı anları kameraya aldıran vatandaş,bu görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Gencin canı pahasına traktörü ile yaptığı drift hareketleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Esnaf lastik çorabını önce kendi test etti

İlçede nalbur işletmeciliği yapan Mesut Durmaz adındaki bir vatandaş kar yağışından dolayı ilçedeki vatandaşlara satmak amacıyla toptan olarak aldığı lastik çorapları satmadan önce kendi aracıyla test etti. Kar kalınlığının yüksek olduğu bir yolda deneme sürüşü yapan esnaf Durmaz, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı '' Lastik çorabı siparişi alındı, kendim test ettim onayladım '' dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]