'Kayınpederim beni dolandırdı' iddiası. Ev almak istedi ama ...

Karasu'da kayınpederinin aracılığıyla ev almak isteyen kişi, tapuyu almaya gidince hayatının şokunu yaşadı. Parasını ödediği dairenin tapusunu kayınpederinin üzerine alındığını ileri süren damat, eşinin de kendisini terk ettiğini, 11 bin liralık nafaka borcu nedeniyle de icralık olduğunu öne sürdü.

Sara hastası Yusuf Taşkın, yıllarca çalışıp çabalayıp bir ev aldı. İddiasına göre, geçirdiği bir nöbet sırasında kayınpederi tarafından kandırılıp aldığı evin tapusunu kaptırdı. Üstüne bir de eşi terk etti. Hem ailesinden hem evinden olan talihsiz adama bir de 11 bin liralık nafaka borcu geldi.

Taşkın; "Karasu'da daire alacağını söyleyerek beni kandırdı. 14 yıl evli olduğum eşim ile Karasu'dan bir ev almak istedik. Kayınpderimin tanıştırdığı bir müteahhitle görüştük. Kaynatam benden alıyor. 'Oğlum faizsiz işlem sağlayacağız, ver kartını sen her ay buraya taksit taksit ödeyeceksin'. Kartı kaynatama güvenerek verdim. O müteahhit kartımdan 2,5 yıl boyunca inşaat harcamaları yaptı" dedi.

Evin borcu bittikten sonra eşinin kendisinden boşanmaya çalıştığını anlatan Taşkın; "Evin borcu bittikten sonra eşim benden boşanmaya çalışıyor. Bende kabul ettim. Anlaşmalı şekilde boşanıp gitti. Eşinden ayrılınca aldığım eve taşınmak istedim. Ancak tapunun kayınpederimin üzerine kayıtlı olduğunu öğrendim. Hem ailemden hem evimden oldum. Kendi eşyalarımı bile evden alıp gitmişler. Her şey tapuyu almaya gittiğinde ortaya çıktı" diye konuştu.

Öte yandan kayınpeder ise suçlamaları kabul etmedi. 

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]