Karasu nüfusu bayram tatilinde 10 katına çıktı!

9 günlük bayram tatili dolayısıyla Karasu’nun nüfusu 10 katına çıktı. İlçe Belediye Başkanı İshak Sarı; "Nüfusumuz son bir haftada 750 ila 800 bine yaklaştı. Karasu’da bir kez daha yerli turizmde rekor kırıldı” dedi.

Yaz sezonunun açılması ve 9 günlük bayram tatili dolayısıyla tüm tatil bölgelerinde olduğu gibi Karasu’ya da yerli-yabancı turist akını yaşandı. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Başta Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz olmak üzere özellikle 9 günlük bayram tatili süresince sahada görevli tüm personellerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

‘BEKLEDİĞİMİZ BİR YOĞUNLUK’
 

Başkan Sarı açıklamasını şöyle tamamladı, “Yerli ve yabancı tatilcilerin en çok tercih ettiği merkezler arasında yer alan Karasu’da, Kurban Bayramı dolayısıyla büyük bir yoğunluk yaşandı. Yaşanan yoğunluğa rağmen tatili sorunsuz geçirdik. Bayram öncesi tüm birim amirlerimizle toplantılar düzenleyerek herhangi bir sorun yaşanmaması için önlemlerimizi aldık. Yaklaşık 750 ila 800 bin civarında, aslında beklediğimiz de bir yoğunluğu ilçemizde yaşadık.”

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]