Karaağaç Bulvarı'nda silahlı saldırı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaşanan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, sokakta yürürken seken kurşunların isabet ettiği 1 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı ilçesi Karaağaç Bulvarı üzerinde H.H.K. isimli şahıs, park halindeki aracın içerisinde bulunan tartıştığı Aykut B.'ye kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan Aykut B. vatandaşlar tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. O sırada olay yerinden geçen ve seken kurşunlar sonucu kolundan hafif yaralanan V.K. isimli şahıs ise sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayı gerçekleştiren H.H.K., yaşanan kovalamaca sonrasında polis tarafından silahı ile yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen zanlının sorgusunun devam ettiği öğrenildi. 

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aykut B., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acı haberi duyarak hastane önüne gelen Aykut B.'nin yakınları sinir krizi geçirdi. Olayların büyümemesi için hastane önüne takviye amaçlı çevik kuvvet ekibi sevk edilirken, polis konuyla ilgili incelemesini sürdürüyor.


Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan kişi, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi Karaağaç Caddesi'nde, bir araca ateş açılması sonucu bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı olaya ilişkin gözaltına alınan H.H.K'nin, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemeleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye getirilen şüpheli, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Kurtuluş Mahallesi Karaağaç Caddesi üzerinde, önceki gün bir araca ateş açılması sonucu Aykut Bayrak ile yoldan geçen V.K, yaralanmıştı. Bayrak, olay yerinin yakınındaki kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Olayın ardından Bayrak ile aralarında husumet olduğu öğrenilen şüpheli H.H.K, kovalamaca sonucu polis ekiplerince yakalanmıştı.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]