Kalorifer kazanı evi bu hale getirdi

Taraklı’nın Alballar Mahallesi'nde kalorifer kazanından çıktığı öğrenilen yangında tek katlı ev kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre Alballar Mahallesi'nde, Halit Güneş’e ait tek katlı evde sabah 04.45 sularında yangın çıktı. Yangını kısa sürede fark eden Güneş, hemen komşularına ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri olay yerine gelene kadar mahallenin ve komşu mahallenin su tankerleriyle yangına müdahale edildi. Daha sonra itfaiye ekiplerinin müdahalesinden sonra yangın kontrol altına alındı. Yangında can kaybı yaşanmazken tek katlı evde büyük hasar oluştu.

Kaymakam Koç’tan evi yanan aileye ziyaret

Taraklı Kaymakamı Cihat Koç ve İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Levent Pırtıcı erken saatlerde mahalleye giderek evi yanan aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yangın haberini alır almaz mahalleye giden İlçe Kaymakamı Cihat Koç, acılı aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek "Devlet olarak yanınızdayız" dedi. "Allah, bir daha böyle acılar yaşatmasın. Hepinize büyük geçmiş olsun" diyen Kaymakam Koç, "Yangında tek tesellimiz, can kaybının olmamasıdır. Ümit ediyorum bundan sonra hiçbir vatandaşımız bu tür afetlerle karşı karşıya kalmaz. Sizlerin acılarını paylaşıyoruz. Devlet olarak sizlerin her zaman yanınızdayız’’Dedi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]