Kale Okullarının Şeker Tadında Ödülleri Sahiplerini Buldu

Kale okullarının düzenlemiş olduğu “Hayalimdeki Bayram” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödülleriyle buluştu. Aileleriyle ödüllerini almaya gelen öğrencilerin mutluluk ve heyecanları gözlerinden okunuyordu. Bu yıl kısıtlamalarla geçen bayram coşkusunun eve yansıyan hallerini çocukların resimle anlatması, kendilerini ifade edebilme yeteneklerinin gelişmesi ve sanatla olan ilişkilerinin güçlendirilmesi için resim yarışması düzenledi. Çocukların hayal güçlerini geliştirirek sanat ve resim aşılıyor.
Kale okulları her alanda göstermiş olduğu başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kale okulları öğrencilerin sadece akademik anlamda değil duygusal, sosyal ve sanatsal anlamda gelişimlerini destekliyor. Kale okulları çocukların hayal güçlerini geliştirirek sanat ve resim sevgisini aşılıyor.
Kale okulları yönetimi; ”Resim yarışmasının konusunu belirlerken öğrencilerin bayram sevinci, bayram çoşkusunu, çocukalrımızın unutmamalarını, gelenek/görenek, örf/adetlerimizi benimsemelerini değer yargılarımıza sahip çıkmalarını öğretmeyi hedeflediklerini” söyledi.

DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖDÜLLERİ:
1'incilik ödülü: Dicle YARAR (TUZLA) Bisiklet
2'incilik ödülü: Avin YILMAZ (TUZLA) Kol Saati
3'üncülük ödülü: Ali YILMAZ (SAKARYA) Kol saati
4'üncülük ödülü: Ela AKBULUT (KOCAELİ/İZMİT) Mansiyon
Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]