Kale Okullarında Yalnız Değilsin!

Kale Okulları öğretmen ve öğrencileri ile telafi eğitimine hız kesmeden devam ediyor. 
Kale Okulları örnek eğitim-öğretim modeli ile yıl boyunca yapılan etkinliklere ve çalışmalara her geçen gün yenisini ekliyor. Derse katılım kadar moral ve motivasyonun da önemini çok iyi bilen Kale Okullarının uzman öğretmen kadrosu, öğrencilere yeteneklerini ortaya çıkarabilecekleri pek çok birbirinden farklı çalışmalar yaptırıyor. Bu çalışmaların en güzel örneklerine ise, Kale Tasarım Meslek Lisesi İngilizce öğretmeninin öğrencilerine  mevsimleri öğretmek ve akılda kalıcı hale getirebilmek için yaptırdığı birbirinden güzel tablolar gösteriliyor.
Öğrenciler yaptıkları bu tablolar sayesinde öğrenirken eğleniyor ve aynı zamanda gizli kalmış, ortaya çıkarmaya çekindikleri yeteneklerini sergileyip kendilerini keşfediyor. Bu çalışma ile konuyu sözel olarak ifade etmenin yanı sıra görsel objelerle de ifade etmenin kolaylığını yaşıyor. Kale Okulları her zaman önceliklerinin öğrencilerin sağlık ve mutluluğu olduğunu vurgularken, öğrencilerine her konuda destek olan öğretmen kadrosu, öğrencilerinin karakterini doğru analiz ederek, onlara yönelik en doğru etkinlikleri planlıyor. Böylece pandemi döneminde öğrencilerin endişeye düştüğük geleceğe yönelik umutlar yeniden güçlü şekilde yeşeriyor. 
Etkinlikler ve çeşitli çalışmalarla desteklenen telafi eğitimlerinin ve dolu dolu geçen derslerin,  önümüzdeki eğitim-öğretim döneminin temeli olduğunu vurgulayan Kale Okulları, “Doğru insanlarla bir arada olmak, başarıya giden en güzel yoldur. Biz bu yolda tüm öğrenci ve velilerimizin yanındayız.” Diyerek, uyguladıkları eğitim-öğretim modelinin öneminin bir kez daha altını çizdi.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]