KALE OKULLARI BODRUM’DA YAT İNŞA LİSESİ AÇIYOR...

Bodrum’la özdeşleşen yat imalatı için dev bir adım atıldı. Son zamanlarda İstanbul, Sakarya ve Kocaeli’nde yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Kale Okulları, 27. okulunu Bodrum’da Yat İnşa Lisesi olarak açıyor.

Bodrum’un dünyaca ünlü yat imalatına büyük destek olacak çok önemli bir yatırım, ilçeye kazandırılıyor. İstanbul, Sakarya ve Kocaeli’nde bugüne kadar 26 okul açarak büyük ses getiren Kale Okulları, 27. Okulu Bodrum’da Yat İnşa Lisesi olarak açıyor. %100 Eğitim Teşvikli Yat İnşa Lisesi olarak faaliyete geçecek olan okulla ilgili Kale Okulları Grubu, tüm anlaşmalarını yaptı. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında faaliyete başlayacak olan okul, sınırlı kontenjanla ve tamamen ücretsiz olarak eğitim verecek. 

BODRUM MARKASINI DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ
Ortakent’te açılacak okulla ilgili başta Bodrum Belediyesi olmak üzere Bodrum Deniz Ticaret Odası ve bir çok kurum ve iş insanı destek sözü verdi. Bu amaçla Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’i makamlarında ziyaret eden Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak ve Halil Bozkurt, Bodrum eğitiminde çok önemli bir ihtiyacı karşılayacakları için çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirterek; “Bugüne kadar Marmara Bölgesi’nde anaokulundan Anadolu Lisesi’ne, meslek liselerinden koleje kadar 26 okulumuzda binlerce öğrencimize eğitim veriyoruz. Ege’nin incisi Bodrum’da da yat inşası lisesi ihtiyacı olduğunu biliyorduk.  Bölgeyi yat inşa konusunda dünya çapında bir konuma getirmek amacıyla açacağımız okul için, başta Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras ve AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Sayın Osman Gökmen’i makamlarında ziyaret ederek tam destek sözü aldık. Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç de tam desteğini açıkladı. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzu Bodrum eğitiminin hizmetine vereceğiz. Bodrum yat imalatı konusunda dünyada çok önemli bir marka. Bizde Kale Okulları tecrübesiyle bu markayı daha da güçlendireceğiz” dedi.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]