Kaldırımda yürüyen kadını gasp eden zanlılar yakalandı

Sakarya'da kaldırımda yürüyen kadını gasp eden ve yerde sürükleyen zanlılar yakalandı.

Olay Sakarya Semerciler Mahallesi'nde 3 ay önce meydana geldi. Çalıştığı iş yerinden çıkarak evine doğru yürüyen 45 yaşındaki E.İ adlı kadın motosikletli iki gaspçının hedefi oldu.

Gasp anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde saat 22.00 sıralarında kaldırımda yürüyen E.İ.'nin arkasından motosikletli gaspçılar yaklaşıyor. Motosikleti kullanan kişi bir anda E.İ.'nin çantasını almaya çalışıyor.

YERDE SÜRÜKLENDİ, BACAĞI KIRILDI

Çantasını gaspçılara vermemek için direnen E.İ. yerde sürükleniyor. Çantayı alan gaspçılar motosikletle kaçıyor. Sağ bacağı kırılan E.İ. yerden güçlükle kalkıp başını tutarak ve sendeleyerek caddeye doğru ilerliyor.

POLİS  3 AY ÇALIŞTI

E.İ.'nin şikayeti üzerine güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro dedektifleri iki gaspçıyı yakalamak için çalışma başlattı. 3 ay süren çalışmalar sonunda Metin D. (30) ve Mustafa A. (31) yakalandı. Metin D.'nin emniyetteki işlemlerinde otomobilden hırsızlık, otomobil hırsızlığı ve suç uydurma gibi 9  suç kaydının bulunduğu Mustafa A.'nın ise kötü muamele, kişiyi hürriyetinden yoksun koyma ve hakaretten kaydının bulunduğu belirtildi.

Metin D. ve Mustafa A. polis merkezindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]