Kaçak içki ve uyuşturucu operasyonları

Sakarya’da ihbarı değerlendiren polis ekipleri, bir aracın bagajında 32 şişe kaçak içki ele geçirdi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, il dışından getirilerek alkollü mekanlarda sahte bandrollü kaçak içkilerin satıldığı ihbarını değerlendirmesi sonucu yürütülen çalışmalar neticesinde bir aracın bagaj içerisinde değişik marka ve ebatlarda toplam 32 şişe Sahte Bandrollü ve Kaçak Alkollü İçki ele geçirildi. K.D. (20) ve İ.T. (33) isimli şüpheliler hakkında 5607 sayılı Kaçakçılık ile Mücadele Kanununa Muhalefet ve suçundan işlem yapılarak, adliyeye sevk edildi.

Otomobilden 6 kilo esrar çıktı

Sakarya TEM Otoyolu’nda polis ekiplerince bir otomobilde yapılan arama, gizli bölmeye zulalanmış 6 kilo esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, doğu illerinden temin edilen yüklü miktarda uyuşturucu maddenin Sakarya güzergahından batı illerine sevk edileceği bilgisi üzerine düzenlediği operasyon kapsamında 06 plakalı TIR’ı TEM Otoyolu’nda durdurdu. Adli mercilerden alınan arama kararına istinaden araçta yapılan aramalarda aracın sağ ve sol marşpiyel kısımlarında gizli bölmeye zulalanmış şekilde 11 paket halinde toplam 6 kilo uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. Araç içerisinde yakalanan M.S. (46) ve Ö.A (56) isimli şahıslar çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]