Jandarma bölgesinde bu olaylar oldu

Ormanın kestiği kütükleri çalarken yakalandı

Ferizli Gölkent Mahallesi'nde yapılan kontrolde Orman İşletme Şefliğince kestirilmiş ve ormanlık alanda istiflenmiş 1 siter meşe kütüklerini alan Ş.K.  kullandığı pır pır tarım aracı ile birlikte yakalandı. Jandarma tarafından şahıs hakkında adli işlem yapılmak üzere ele geçen orman envali ve suçta kullanılan araç tutanak tanzim edilerek Orman İşletme Şefliğine teslim edildi. 

Ruhsatsız tabancayla yakalandı

Hendek Kocaahmetler mahallesinde devriye görevi yapan jandarma ekipleri, şüphe üzerine K.K'nın üzerini aradı. Yapılan aramada K.K'nın üzerinde 1 adet ruhsatsız 9 mm çapında tabanca ile 13 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Mantardan zehirlendi

Kocaali Şerbetpınarı mahallesinde araziden toplanan mantarlardan yapılan konserveyi yiyen M.B. zehirlendi. M.B. hastanede tedavi altına alındı. 

Okullar soyuldu

Akyazı Çatalköprü mahallesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Çatalköprü Ortaokulundan 3 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet kamera kayıt cihazı, 1 adet hoparlör ve bin 550 TL para çalındı.  

Kaynarca Şeyhtımarı mahallesinde de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Müşerref Sabrioğlu İlköğretim Okulundan 1 adet dizüstü bilgisayar ve 300 TL para çalındı. Her iki hırsızlık olayı da aydınlatılmaya çalışılıyor. 

Ev kundaklandı

Kocaali Açmabaşı mahallesinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce İ.S.'ye ait bağ evi yakıldı. Tamamen yanan evde 35 bin liralık zarar oluştu.

Uyuşturucu ele geçirildi

Erenler Çaybaşıyeniköy mahallesinde E.Ç.'nin ev ve eklentilerinde yapılan aramada 2 adet hassas terazi, 20 gram esrar maddesi, bir miktar muhtelif poşet ve 1 paket sigara sarımında kullanılan kâğıt ele geçirildi. Jandarma tarafından yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]