İşte Serdivan'a yapılacak olan Hilton Oteli

Serdivan ilçesinde inşaatına başlanan Hilloria İş ve Yaşam Merkezi, proje içerisinde yer alacak olan otel işletmesi için Hilton International ile daha önce yapılan anlaşmanın detayları basınla paylaşıldı.

Serdivan ilçesinde zemin çalışmaları tamamlanan ve kısa süre içerisinde proje lansmanı yapılacak olan “Hilloria İş ve Yaşam Merkezi Projesi” Sakarya’yı dev bir yatırımla buluşturacak. İçerisinde ofisler, home ofisler, mağaza ve dükkanların yer alacağı toplam 51 bin m2’si kapalı 9 bin m2 ise açık ve yeşil alan olacak olan projede Hilton Markası da yer alacak. Bu kapsamda Hilton international ile bir araya gelen proje sahibi Mas Otelcilik A.Ş. yatırımcıları Atila Ağca, Hüseyin Gençali ve S. Fazıl Aygün proje içerisinde bulunan Hampton By Hilton  için Otel Yatırım Danışmanı Mehmet Yüce aracılığı ile Hilton International ile 2017 Aralık ayında anlaşma sağlamıştı. Hilton markasının halka açık bir şirket olmasından dolayı anlaşma ile ilgili ilk basın açıklamasını Hilton International geçtiğimiz aylarda yapmıştı. Projenin ve yapılan anlaşmanın detayları da şimdi Mas Otelcilik tarafından basınla paylaşıldı.

Anlaşma imzalandı

Yapılan anlaşma ile ilgili bilgi veren Mehmet Yüce; bu proje için yaklaşık 2 yıldır çalıştıklarını, gerek proje alanı seçimi, gerekse yapılacak projede yer alacak otel markası için uzun çalışmalar ve istişareler yaptıklarını söyledi. Danışman Yüce ayrıca, “Yatırımcılarımız projenin başından beri otelimiz için Hilton markasını istiyorlardı. Hem konsept olarak, hem de marka olarak doğru seçimi yapmak için başta Hilton markası olmak üzere, bir dizi otel markaları ile görüşmeler yaptık. Gerek şehrimizin otel konusundaki ihtiyaçları, gerekse Hilton markasının otelimiz için önerilerini göz önüne alarak Hilton International ailesinin dünyanın dört bir yanındaki 15 ülkede bulunan 1900'ün üzerindeki oteli gibi Hampton by Hilton markası ile işletmeye karar verdik” dedi.

Hayırlı olsun

Yüce ayrıca şunları kaydetti: “Hilton Türkiye ekibinden İş Geliştirme Direktörü Nida Sözügeçer ile yapılan görüşmeler ve yürütülen uyumluluk çalışmalarından sonra hem bölgemiz için uygun olan, hem de Hilton markasının çok hızlı yaygınlaşan ve rakiplerine göre çok avantajlı olan Hampton by Hilton markası ile anlaşmış bulunuyoruz. Gerekli yazışmalar ve resmi prosedürlerden sonra da nihayet Hilton Bomonti Türkiye ofisinde resmi sözleşmeyi imzalamış bulunuyoruz. Yapılacak projenin hem yatırımcılarımıza, hem de şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Prestij proje

Yatırımcılar hakkında da açıklamalar yapan Yüce; “Şehrimizin en prestijli projesi olacak bu yatırımın ortaklarından Atila Ağca; Adatepe İnşaat, Adatepe Öğrenci Yurtları, Roof 264 Hotel gibi farklı sektörlerde yatırımları bulunan bir işadamıdır. Hüseyin Gençali, Gençali İnşaat, Gençağa İnşaat gibi firmalarla Fransa başta olmak üzere Avrupa ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde büyük inşaat projeleri yapmış ve devam etmektedir. S. Fazıl Aygün de, Öz Özgün Akaryakıt ve Madencilik firması ile Türkiye genelinde akaryakıt istasyonları, inşaat ve madencilik gibi sektörlerde faaliyet gösteren ailenin üyesidir. 3 ortak yatırımcı; kurdukları Mas Otelcilik Yatırım A.Ş. ile girdikleri bu proje için uzun zaman çalışma yaptıklarını, proje için seçilen arazinin Turizm imarlı olması ve şehrimizdeki konaklama potansiyeli de göz önüne alınarak böyle bir yatırıma girdiklerini söylediler.

Dev yatırım

Proje detayları hakkında da bilgi veren Danışman Mehmet Yüce, “Hilloria İş ve Yaşam Merkezi Projesi içerisinde yer alan otel, Hilton markası ile 140 oda, 280 yatak kapasitesinde olacak, proje içerisinde ayrıca kongre merkezi, toplantı ve balo salonları, dükkânlar, lüks ofisler, restoran ve kafeler, bay ve bayanlara özel çok kapsamlı bir spa merkezi ile daha birçok lüks yaşam alanları da bulunacak.  Proje sahasında faaliyete geçen Satış Ofisinde Lansman Öncesi Kampanya avantajları ile satışlar başlamış olup, önümüzdeki günlerde basın toplantısı da yapılarak projenin tüm detayları Mas Otelcilik tarafından paylaşılacaktır.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]