İşte Sakarya'nın yeni mesire yeri

Ferizli'de gerçekleştirilecek proje kapsamında Akgöl ve Gölkent Kulaklı Ormanı  vatandaşların iç içe dinlenebileceği huzur veren bir ortam haline getirilecek.

Milli Parklar Genel Müdürü ve Milli Parklar İl Müdürü Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile birlikte Akgöl’de incelemer yaparak yapılması planlanan göl projesiyle ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Gölkent Kulaklı Ormanı'nın vatandaşların hizmetine açıldığını kaydederek; "Yapılması düşünülen proje ile Akgöl ve orman vatandaşların iç içe dinlenebileceği huzur veren bir ortam haline getirilecek. İlçemiz Gölkent Mahallesinde bulunan yıllardan beri yapılması düşünülen projeler ile gündeme gelen Akgöl ve Kulaklı ormanı ilçemiz için güzel manzaraya sahip. İnsanların spor yapabileceği, piknik yapabileceği, aileleriyle birlikte doğa ile bütünlük sağlayan ve stresten uzak zamanlar geçirebileceği Mesire Alanı Projesi hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.
Soğuk, projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Akgöl ve Kulaklı ormanının huzur veren bir ortam haline geleceğini sözlerine ekledi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]