İşte kanlı kavgada yaşamını yitirenler

Arifiye Kumbaşı'nda 4 kişinin öldüğü, ikisi polis 11 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın ayrıntıntıları ortaya çıkıyor. 

Kumbaşı Mahallesi'nde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavga kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı çatışma sonrası ortalık kan gölüne döndü. Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Toyatasa Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Murat Erman (57), Fahri Harmancı (43) ve Bilal Erman (21) ve Bilal Uğur öldü. 

Öte yandan Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yaralı yakınları arasında arbede çıktı. Çıkan arbede bir süre sonra polis ekiplerince engellendi.

HASTANE KARIŞTI

Yaşanan arbede sonrasında henüz kimliği açıklanmayan bir kişi pompalı tüfekle hastaneye gelerek ateş açtı. Alınan bilgiye göre, tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği 2’si polis olmak üzere toplamda 4 kişi daha yaralandı. Olay sonrası hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi giriş çıkışlara kapatıldı.

Hastanede polis ve 2 vatandaşı daha vuran şüpheli ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. 

Arifiye Kumbaşı Mahallesi’nde meydana gelen silahlı çatışmada hayatını kaybeden 21 yaşında ki Bilal Erman ile 57 yaşında ki Murat Erman’ın amca çocukları olduğu öğrenildi. Öte yandan silahlı çatışmada yaralanarak hastaneye kaldırılan Semerciler Mahallesi eski muhtarı İYİ Parti Erenler Belediye Meclis Üyesi Abdullah Erman’ın çatışmada vefat eden Bilal Erman’ın babası olduğu bilgisine ulaşıldı.
 
DAYI VE YEĞEN

Tarlasında çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybeden Fahri Harmancı ile Bilal Uğur’un dayı yeğen olduğu öğrenildi. AK Parti Arifiye İlçe Yöneticisi Fahri Harmancı’nın Semerciler Mahallesi’nde ki muhtarlık seçimlerinde kavga eden Erman ve Bakan ailelerini barıştırmak için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

 Çatışmada yaralanıp kaldırıldığı Toyotasa Acil Yardım Hastanesi’nde hayatını kaybeden Bilal Uğur’un Harmancı’nın dayısı olduğu öğrenildi.
 
Çıkan çatışmada hayatını kaybeden Bilal Erman, Murat Erman, Fahri Harmancı ve Bilal Uğur’un kesin ölüm sebebinin öğrenilmesi için SAÜEAH Korucuk Kampüsü otopsi Merkezine sevk edildi.
4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]