İstanbul'da öldürüp, Sapanca'da gömmüşler

Sapanca ilçesinde toprağa gömülü halde bulunan ve İran uyruklu karı kocaya ait olan cesetler ile ilgili sır perdesi aralanıyor. Buna göre, çalışmalarını sürdüren ekipler, karı kocanın İstanbul’da öldürülüp, parçalanmaları ardından Sapanca’da gömüldükleri ortaya çıktı.

Sapanca ilçesinde toprağa gömülü halde bulunan parçalanmış cesetlerin iki İranlı'ya ait olduğu tespit edildi. İlçeye bağlı Kırkpınar mahallesinde 1 Temmuz'da, bir bölümü hayvanlar tarafından toprak üstüne çıkarılmış gömülü iki ceset bulunmuştu. Her ikisi de yabancı uyruklu ve karı-koca oldukları belirlenen maktullerden kadının 40 yaşındaki A.S, erkeğin ise 39 yaşındaki M.Z olduğu ve emlak işiyle uğraştıkları tespit edildi.

SIR PERDESİ ARALANIYOR

Kırkpınar vahşetinde polis ekipleri sır perdesini aralıyor. Çalışmalarını sürdüren ekipler sayesinde cinayette yeni bir bulguya ulaşıldı. Cinayete kurban giden karı kocanın Türkiye'de işyeri olmadan zengin yabancılara emlakçılık hizmeti verdiklerinin bilgisine ulaşan polis ekipleri cinayetin emlak komisyonu yüzünden çıkan anlaşmazlık ya da yüklü miktarda para alacak- verecek meselesi nedeniyle işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

İSTANBUL’DA CİNAYETİ İŞLEYİP SAPANCA’DA GÖMMÜŞLER

Öte yandan polisin ilk tespitlerine göre cinayet İstanbul'da işlendikten sonra cesetler parçalara ayrılıp Sapanca'ya gömüldü. İpucu üzerine harekete geçen ekipler, İranlı karı kocanın İstanbul'da yaşadıkları adreslerde de arama ve inceleme yaptı. İncelemeler sonucunda cinayeti birden fazla kişinin işlediği üzerinden durulurken, cinayeti işleyenlerin Sapanca’yı bildiği için buraya getirip gömdükleri tahmin ediliyor. Adli tıp raporda ise ceset parçalarında herhangi bir metalik imaj ve değerli eşyanın bulunmadığı, kemik kesik uçlarının düzgün bir kesilme ile uyumlu olduğu, doku parçalarında herhangi bir mermi çekirdeği giriş yarası veya benzer nitelikte bulgu tespit edilmediği sonuçları yer aldı.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]