Hırsızlık çetesi çökertildi!

Karasu ve Kocaali ilçelerinde çok sayıda hırsızlık olayına karışan hırsızlık çetesi polis operasyonuyla çökertildi. 17 adet televizyon, 7 adet kombi ve 1 adet dizüstü bilgisayar çalan şüphelilerden 5'i tutuklandı.

Karasu ve Kocaali ilçelerinde son 2 ay içerisinde yazlık olarak kullanılan evlerden kapı ve camları özel bir aparatla açarak kombi, televizyon ve dizüstü bilgisayar çalınmasıyla ilgili çalışma yapan polis, hırsızlık çetesinin üyelerini tespit etti. 

Kocaeli ve Sakarya’da düzenlenen operasyonla hırsızlık suçundan 13 adet kaydı bulunan B.Ö. (22) ile çeşitli suçlardan 3 adet kaydı bulunan S.M.S. (22), B.A. (22),  R.E. (23), çeşitli suçlardan 5 adet kaydı bulunan M.A. (27), çeşitli suçlardan 5 adet kaydı bulunan T.C. (30) ile R.K. (30) yakalandı. 

Şüphelilerin Sakarya’dan çaldıkları malzemeleri Karamürsel ilçesindeki 2’nci el eşya dükkanına satmaya çalıştıkları tespit edildi. 

2’nci el eşya dükkanında yapılan aramalarda çalınan 17 adet televizyon, 7 adet kombi ve 1 adet dizüstü bilgisayar ile çalıntı eşyaları Karamürsel’e götürdükleri araçta yapılan aramalarda ise hırsızlık için kullanılan çok sayıda aparat ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğündeki 4 gün süren sorgularının ardından Karasu Adliyesine sevk edilen şüphelilerden; R.E., S.M.S., B.Ö., M.A. ve B.A. tutuklanarak cezaevine sevk edilirken, T.Ç. ile R.K. isimli şüpheliler de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, ele geçirilen eşyalar sahiplerine teslim edildi. 
4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]