Hendekli yarışmacı bir puanla altınları kaçırdı

Show TV'de yayınlanan Gelin Evi isimli yeni yarışmaya katılan Hendekli 28 yaşındaki Banu Çakmak, bir puanla ödülü kaçırdı.

5 gelinin yarıştığı Gelin Evi‘nde yarışmacılar, her gün bir gelinin evine konuk oluyor. Yarışmacılar, konuk oldukları gelinin her şeyini en ince ayrıntısına kadar inceleyerek ona göre değerlendirme yapıyor. Beş günün sonunda 1. olan gelin beş tam altın ve beş bileziğin sahibi oluyor. 

Yarışmaya hendek ilçesinde yaşayan 2 yıllık evli Banu Çakmak'ta katıldı. Yarışmacılar, ilk olarak özel bir firmada insan kaynakları sorumlusu olan Çakmak'ın evine konuk oldu.

Tüm evi gezip her yeri kurcalayıp eşyaları eleştiren yarışmacılar, mobilya fiyatlarını yüksek buldu. Yayınlanan görüntülerde, konuklar, evi kahverengi rengin hakim olmasından dolayı boğucu buldu. Salon harici odalarda avize olmaması misafirlerin hoşuna gitmedi. Mutfaktaki titizliği takdir eden konuklar, birinin tabağından saç çıkmasıyla gerildi. Düğün görüntülerine, takılarına, çeyizlerine bakıp, göbek atan misafirlere Banu Çakmak gelinliğini giyip sürpriz yaptı fakat misafirler gelinliği de eleştiriyor. Tüm eleştirilere rağmen misafirperverliğini bozmayan ev sahibi Banu hanıma, programın sonunda misafirler teker teker puan verdi. Hendekli Banu Çakmak toplamda 22 puan aldı ve gelen misafirlere günün sonunda hediye verdi.

5. günün sonunda herkes aldığı puanı sandığından çıkardı. Banu Çakmak'ı Gözde hanım 1 puanla geçerek altınların sahibi oldu.

Hendekli yarışmacı Banu Çakmak'ın evinde çekilen bölümü aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]